Nød lærer naken kvinne…

Jeg lærte noe nytt i går kveld. Nei, jeg var ikke naken og jeg kan fortsatt ikke spinne, men jeg befant meg i går kveld på korøvelse hvor vi ble servert kiwi. Problemet var bare det at vi fikk ikke skje å spise med. Jeg ble opplært til å spise kiwi delt i to med skje. Men det behøves ikke ble jeg fortalt av en medkorist. Noe skeptisk bet jeg i skinnet og fant ut at det smaker forbausende lite. Det ble bare som ekstra fiber i kosten. Anbefales på det varmeste om skje ikke er tilgjengelig.

This entry was posted in Navlen min og resten av verden. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>