Endelig ferdig!

En av de deiligste tingene man kan føle er å være ferdig med noe. Eksamen, prosjekt, oppvasken eller andre presserende ting. Jeg er nå delirisk lykkelig over å være ferdig med et stort prosjekt, samt at en ukes stor oppvask er eliminert. Helga har derfor prompte blitt dedikert til en helg i total avslappning i sofaen. Den skal kun bli avbrutt med spising av mat og sjokolade. Ja, og instalasjon av nytt trådløskort selvfølgelig så jeg kommer meg online på en sikker måte.

This entry was posted in Navlen min og resten av verden. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>