Aaaarrrghhh…!!!!!

Ingenting, absolutt INGENTING er s̴ irriterende som ̴ ha skrevet i en time, ha lagret hele tiden for s̴ ̴ finne ut at all teksten er tapt alikevel Рfor alltid. Alle de fine ordene som jeg omhyggelig har plukket ut og satt sammen i velformulerte setninger som faktisk var p̴ vei mot den potensielt beste oppgaven om bioteknologi og etikk som noensinne er skrevet; borte for alltid. Jeg blir s̴ sint Рp̴ meg selv. S̴ eitrandes sint! Heldigvis for alle rundt meg er jeg ganske stille n̴r slikt skjer.

Men alikevel: AAARRRGHHH!!!

This entry was posted in Navlen min og resten av verden. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>